Editorial pentru sufletul suporterilor

Dragi prieteni,

Săptămâna aceasta, sferturile Ligii Campionilor ne delectează cu meciuri de înalt nivel.

Două echipe aflate în mare formă, se duelează crâncen pe Etihad Stadium, pentru a face un nou pas spre trofeul suprem. Manchester City și Atletico Madrid promit un spectacol grandios, sub bagheta a doi antrenori de elită. Pep Guardiola, pregătește o tactică ultraofensivă, aruncând în luptă “gurile de foc” Sterling și Foden, susținute consistent pe benzi, de neobosiții De Bruyne și Gundogan.

De partea cealaltă, elevii lui Simeone se simt bine în orașul Manchester, unde Griezmann și Joao Felix au învins recent, vigilența coechipierilor lui Cristiano Ronaldo, eliminându-i pe aceștia surprinzător, din Ligă. Mozzart Bet, vă oferă soluții și pariuri speciale atractive pe site-ul său, pentru acest regal fotbalistic. Mai puteți aborda cu mari șanse de câștig și întâlnirea de calibru, de pe Stamford Bridge, dintre Chelsea și Real Madrid, unde ambele echipe se arată dispuse să marcheze, Havertz și Pulisic de o parte, dar și Benzema și Vinicius Junior, de partea cealaltă, fiind “recidiviști” în acest sens.

Liverpool și Bayern München par adevărate “mașini de fotbal” în disputele lor cu Benfica, respectiv Villarreal. Vă urez multă inspirație și noroc!

Florin Chivulete

Accesează bonusul aici.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -