Giovanni Becali, despre cluburile de juniori de acum 25 de ani: “Antrenorii erau înjurați sau ieșeau la șpriț cu părinții”

Impresarul Giovanni Becali, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 5 aprilie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre cluburile de juniori de acum 25 de ani.

,,Am multe exemple de acum 25 de ani, când colonei și generali își aduceau copii la Dinamo și abuzau de funcția lor, se duceau la antrenamente, înjurau antrenorii sau pur și simplu invitau antrenorii la un șpriț. Am văzut foarte multe cazuri, dar nu vreau să revin la aceste lucruri pentru că suntem în anul 2022 și lumea fotbalistică a evoluat foarte mult.

Le spun părinților când vin cu copii de 16 sau 17 ani să semneze cu noi, că fotbalul acesta e meseria dracului, dar dacă nu este copilul lăsat în pace să fie dirijat de antrenori și de staff-ul tehnic, prin ceea ce fac pilele sau părinții, nu-l ajută cu nimic”, a spus Giovanni Becali la Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -