S-a rupt lanțul de iubire la Botoșani. Valeriu Iftime: “Nu mai este aceeași căldură ca acum jumătate de an. Dacă Marius nu vrea să înțeleagă, o să vedem cum facem…”

Valeriu Iftime, partronul FC Botoșani, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 5 aprilie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre ruptura relațiilor dintre patronul și antrenorul celor de la FC Botoșani.

,,În general presa nu greșește. Nu pot să spun că în cazul meu este o eră glaciară între mine și Marius Croitoru. Este o relație foarte corectă instituțional, dar parcă nu mai are aceeași căldură ca acum jumătate de an. Lucrurile sunt controlabile, dar au geneză a lor și anume că eu cred că Marius parcă nu mai are ascultare de nimeni și pare că le știe de toate când îi dau sfaturi. Eu am o anumită vârstă și experiență și încerc să-l atenționez și nu are nicio legătură cu rezultatele echipei, este pur și simplu construcția mea cu un om, cu un antrenor pe termen lung, dar eu cred că o vom pune la punct și lucrurile vor funcționa. Dacă Marius nu vrea să înțeleagă, o să vedem cum facem…”, a spus Valeriu Iftime la Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -