Andrei Cristea: “Aveam nevoie de o perioadă de pauză. Toată această perioadă a carierei mele nu am avut timp și să mă odihnesc”

Fostul fotbalist Andrei Cristea, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 4 aprilie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre cariera de fotbalist și despre pregătirea sa ca tehnician.

,,Este o perioadă de acomodare de acomodare cu noua mea viață. Am avut o carieră lungă de mai bine de 20 de ani, m-am simțit bine, m-am simțit respectat, am simțit că mi-am făcut meseria așa cum trebuie și cred că aveam nevoie și de o pauză, o perioadă de pauză, tocmai de aceea mă și bucur de aceste luni, de aceste momente, deoarece toată această perioadă a carierei mele nu am avut timp și să mă odihnesc.

Încă din juniorat am avut multe cantonamente, multe sacrificii, fără de care nu poți să faci performanță și acum când mă trezesc dimineața mă simt altfel, fiindcă aveam nevoie de o pauză de o perioadă în care să respir și în care să mă gândesc și la mine.

Alerg în Parcul IOR dimineața, fiindcă nu vreau să mă rup total din punct de vedere fizic, fiindcă nici nu este bine, iar fiindcă nici nu ar da bine ca și greutate, ca și siluetă și în primul rând mental. Asta am făcut toată viața și vreau să mă mențin la un nivel acceptabil”, a spus Andrei Cristea la Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -