Ciprian Paraschiv, observator UEFA: “Răzvan Lucescu a reușit o performanță istorică pentru PAOK”

Ciprian Paraschiv, observatorul UEFA, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 18 martie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre partida dintre KAA GENT – PAOK, la care invitatul nostru a avut calitatea de observator de joc. 

,,Practic Gent era cotată cu prima șansă, au jucat bine și au avut ocazii multe, în schimb tactic i-a aranjat Răzvan în teren și cred eu că succesul lui Răzvan Lucescu provine din cauză că acolo chiar s-a creat un grup frumos.

Am intrat în vestiar după meci și jucătorii împreună cu staff-ul erau foarte apropiați. Cuvântul de echipă chiar are o conotație specială la el și acesta a fost atuul.

Pe contraatac au fost foarte periculoși, n-au avut foarte multe ocazii, dar au reușit să înscrie. Înțeleg că este o calificare istorică pentru PAOK, sunt în sferturile europene.”, a spus Ciprian Paraschiv pentru Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -