Bănel Nicoliță anunță că CS Făurei se retrage din campionat: “Sâmbătă va fi ultimul meci…”

Bănel Nicoliță, antrenorul și finanțatorul de la FC Făurei a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 17 martie, pentru a discuta cu realizatorul Ionel Luțan, despre trista poveste a lui Bănel Nicoliță și a echipei CS Făurei.

Fostul internațional Bănel Nicoliță, idolul copiilor din județul Brăila și Buzău, se află în impas. A sperat că își va duce echipa din localitatea natală pe harta fotbalului din Liga 1, însă în acest moment echipa este în faliment, iar acest nu are niciun sprijin din partea autorităților sau al vreunui sponsor.

,,Toată lumea știe ce am făcut eu pentru Făurei și ce am pățit după. Mi-am pierdut familia, mi-am pierdut bani, mi-am pierdut prieteni, mi-am pierdut o grămadă, dar nu mai are importanță. Eu m-am băgat și mi-am dorit ca acel proiect că trebuie dus până la capăt, îl voi duce până la capăt.

În condițiile mele și când m-am întors acum la echipă m-am întors cu un om, un om care doresc să dezvoltăm CS Făurei, doar că trece printr-o perioadă financiară mai grea și vă dați seama că nu este ușor să vi la antrenament în fiecare zi, să cheltui 10 milioane pe zi, mâncare și motorină, la un moment dat știi cum e, rămâi fără… 

Am luat o decizie pe care mi-o asum și o duc până la capăt. Dacă cei din oraș, primăria sau omul care își mai dorește să mai investească la echipă, o poate face cu drag, fără probleme, dar fără mine pentru că nu îmi mai doresc, am și eu motivele mele bine întemeiat și atunci trebuie să îmi văd de drumul meu. Nu pot în condițiile în care am lucrat 3 luni de zile, numai eu știu prin ce am trecut. Nu aș mai dori să mai trec prin ce a fost acum 3 ani de zile când am fost la echipă, să mai dau de aceleași probleme, că nu avem bani de motorină sau altele. Când m-am întors mi-am dorit alt ceva și nu s-a întâmplat. Echipa va intra în faliment, iar sâmbătă va fi ultimul meci. Este păcat de jucători, am fost și în cantonament 10 zile pentru că pregătirea contează foarte mult”, a spus Bănel Nicoliță pentru Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -