Ana Maria Popescu: ,,Sper ca toată experiența să o pot da mai departe noilor generații”

Ana Maria Brânză Popescu, fosta scrimeră care a reprezentat cu mândrie România la JO, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 9 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre planurile de viitor, după ce aceasta a decis să se retragă din sport.

,,Nu voi sta departe de sportul românesc foarte mult timp. Faptul că nu voi îmbrăca acel costum de scrimă într-o competiție oficială, asta nu înseamnă că mă va ține departe de o sală de scrimă sau de sportul românesc în general.

Chiar astăzi am anunțat noi antrenori ai lotului național de spadă feminin, dacă vor avea nevoie vreodată și dacă dânșii vor considera că mai pot să le ajut pe fete, voi fi la dispoziția lor oricând, pentru că timpul mi-o va permite. Știu ce înseamnă sparring partener atunci când ai mare nevoie. 

Pentru mine a fost o surpriză astăzi, în momentul în care dl. președinte Covaliu, împreună cu dl. secretar general, George Boroi, mi-a făcut acea propunere, cred că este prematur să vorbesc, trebuie să discut mai întâi cu CSA, implicit cu dl. comandant și voi vedea în ce echipă voi rămâne. Indiferent de echipa în care voi juca, sper ca toată experiența pe care am acumulat-o în sport, să pot să o transform și să o dau mai departe scrimerilor și nu numai”, a spus Ana Maria Brânză Popescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -