Victor Becali are mare încredere în Radu Drăgușin, după transferul la Tottenham: “Are toate calitățile să reușească!”

Victor Becali a comentat transferul răsunător al lui Radu Drăgușin la Tottenham.

Fundașul român s-a înțeles cu formația din Premier League pentru un contract valabil până în 2029. În schimbul său, Genoa va încasa 30 de milioane de euro, sumă care îl transformă pe Drăgușin în cel mai scump fotbalist din istoria României.

Radu Drăgușin va fi cel de-al 4-lea român care joacă pentru Tottenham. Ultimul a fost tot un fundaș central. Vlad Chiricheș a plecat la gruparea londoneză în 2013, în schimbul a 9.5 milioane de euro. Impresarii Victor și Ioan Becali au fost cei care au intermediat mutarea spectaculoasă a lui Chiricheș.

Aproape 11 ani mai târziu, Victor Becali l-a lăudat la scenă deschisă pe tânărul de 21 de ani care va îmbrăca tricoul lui Spurs, în cel mai tare campionat din lume.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea “Fluier final”, Becali a declarat că Drăgușin are toate calitățile necesare pentru a deveni un fotbalist de clasă mondială.

“Felicitări! Pot doar să mă bucur pentru un băiat de 21 de ani care ajunge la Tottenham. Merită, s-a impus la echipa națională, a jucat în Serie A. De acum va juca în Anglia. Acum sunt alte prețuri, alte sume de transfer, dar este o sumă importantă. A ajuns la o echipă bună.

Citeam mai devreme că Marcel Răducanu a spus că Bayern nu se refuză. Corect, așa este. Bayern este Bayern, totuși. Dar decizia este a lui, a celor din jurul lui, a familiei. El știe motivele, nu putem decât să-l felicităm și să-i urăm succes! Așa se spunea și de Chivu. Că domne, Inter pe lângă Bayern Munchen și Real Madrid… Dar s-a dovedit că a făcut foarte bine. Așa și cu Drăgușin. El a făcut alegerea, poate fi o alegere foarte bună pentru el.

Să-i dea Dumnezeu să fie sănătos și să nu aibă probleme cu accidentările! În rest, eu cred că va reuși, are toate calitățile să reușească. Arată bine, se vede că a muncit, se vede că a fost în Italia. El practic a crescut acolo, s-a format acolo și se vede că a lucrat mult. Se vede fizic cum arată.

Are o cultură sportivă, fiind dintr-o familie de sportivi. Are altă educație sportivă. Să dea Dumnezeu să-și bată propriul record. Să plece de la Tottenham pe o sumă mult mai mare. Dacă face un an, doi buni în Anglia, poate să ajungă la o echipă mult mai mare.”, a spus Victor Becali, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Victor Becali:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -