Alexandru Matei are mare încredere în “tricolori” înaintea barajului pentru sferturi, contra Georgiei: “Toți băieții sunt pregătiți!”

Naționala de polo masculin a României se pregătește pentru meciul “de foc” cu Georgia, din barajul pentru sferturile de finală ale Campionatului European.

“Tricolorii” s-au calificat de pe primul loc din grupă, cu 3 victorii din 3 posibile, și au un moral excelent.

Alexandru Matei, președintele Federației Române de Polo, are mare încredere că băieții pot să învingă și Georgia și să obțină “biletele” pentru sferturi.

“E sută la sută meritul băieților. Noi nu am făcut nimic altceva decât să le punem la dispoziție tot ceea ce au avut nevoie. Mulțumesc și eu Agenției Naționale pentru Sport și COSR-ului pentru că au fost alături de noi de doi ani și jumătate și au crezut în visele și dorințele mele.

Băieții au înțeles ce facem noi. Ne dorim foarte mult. Știam că meciul cu Olanda va fi cel mai greu din grupă. Apoi a urmat meciul cu Slovenia, iar meciul de aseară, cu Slovacia, ne-a pus ceva probleme. Am lăsat motoarele puțin mai încet, iar la nivelul ăsta nu se poate așa ceva. Mă bucur că am ieșit câștigători, mă bucur că a fost un duș rece pentru ei, s-au trezit și acum ne așteaptă meciul de mâine, cu Georgia. Sper să fie exact ceea ce îmi doresc eu pentru ei și ceea ce își doresc și ei.

O să fie mai greu decât cu Olanda, dar toți băieții sunt pregătiți și sper ca mâine să producem surpriza. Pentru că pornim cu șansa a doua. Ar fi un rezultat senzațional. Să participăm la Campionatul Mondial și să ne știm deja calificați la următorul Campionat European. Și, mai mult de atât, cel mai frumos lucru, toate echipele se luptă pentru 4 ‘bilete’ la Jocurile Olimpice.”, a declarat Alexandru Matei, la emisiunea “Trafic Sport”, de la Sport Total FM.

Meciul dintre România și Georgia se joacă pe 11 ianuarie, de la ora 18:00.

Ascultă aici interviul integral cu Alexandru Matei:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -