Radu Drăgușin va semna cu Tottenham! Fundașul devine cel mai scump fotbalist român

Radu Drăgușin a ales! Fundașul de 21 de ani va semna cu Tottenham. Anunțul răsunător a fost făcut de celebrul jurnalist Fabrizio Romano. 

Sursa citată anunță că Genoa a acceptat oferta lui Spurs, făcută în miez de noapte, în valoare de 25 de milioane de euro, la care se adaugă bonusuri în valoare de 5 milioane, “ușor de realizat”.

Pe lângă suma respectivă, gruparea din Premier League îl va împrumuta la Genoa pe Djed Spence.

Radu va zbura la Londra în cursul zilei de miercuri, cu un avion privat, pentru a semna contractul. Tottenham și Genoa au rezolvat deja toate documentele, iar anunțul oficial urmează să fie făcut în scurt timp.

Juventus, fostul club al lui Drăgușin, va încasa un procent de 20% din suma achitată de Tottenham, adică 6 milioane de euro.

Transferul lui Drăgușin la Spurs va intra în istoria fotbalului românesc. Tânărul fundaș va deveni cel mai scump fotbalist din țara noastră, detronându-l astfel pe Adrian Mutu. “Briliantul” a fost cumpărat în 2003 de Chelsea de la Parma în schimbul a 19 milioane de euro.

Pentru semnătura lui Radu Drăugușin s-a luptat și Bayern. În cele din urmă, internaționalul român a ales să meargă în Anglia.

Drăgușin va încasa un salariu uriaș la Tottenham. Potrivit jurnalistului italian Nicolo Schira, fundașul de 21 de ani va câștiga 2,8 milioane de euro pe an. Contractul lui Radu se va întinde până în vara anului 2029.

Stoperul român ar putea debuta în tricoul lui Spurs duminică, în derby-ul cu Manchester United, din campionat. 

Radu Drăgușin va deveni al 4-lea jucător român care evoluează la Tottenham, după Gică Popescu, Ilie Dumitrescu și Vlad Chiricheș.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -