ZI DE PARIURI | SuperMiercuri cu SuperDerby-uri în fotbal și start de Campionat European la handbal

SuperDerby-uri de fotbal din Spania, Anglia, Italia și Grecia pentru o zi de SuperMiercuri. Atenție, azi începe și Campionatul European de handbal masculin, care marchează revenirea României în competiție după o pauză de 28 de ani. La Dusseldorf, unde sunt programate primele două jocuri, se anunță un nou record mondial de asistență pentru handbal, de peste 50.000 de spectatori. Hai să-ți spunem câteva detalii pentru cele mai tari meciuri ale zilei, iar tu alegi cele mai bune opțiuni pentru biletele tale verzi.

⚽ Real Madrid – Atletico

Real și Atletico se bat pentru un loc în finala Supercupei Spaniei. Los Blancos sunt în frunte în La Liga și sunt neînvinși de 19 jocuri în toate competițiile. Ultima înfrângere și singura a sezonului a fost înregistrată pe terenul lui Atletico, 1-3, în campionat. A fost însă abia a doua victorie pentru Los Rojiblancos în fața lui Real, din 2018 încoace. Din punct de vedere statistic, în ultimele patru meciuri directe s-a consemnat de fiecare dată ”G-G. Marchează ambele formații?

⚽ Liverpool – Fulham

Liverpool are nu mai puțin de nouă absențe în aceste zile, dar se descurcă excelent și cu resurse reduse. În weekend-ul care a trecut a depășit Arsenal în Cupa Angliei, 2-0, în deplasare. Acum, trupa lui Jurgen Klopp visează la o nouă finală în Cupa Ligii, primul meci al semifinalei cu Fulham fiind pe “Anfield”. Cele două formații s-au înfruntat deja într-un meci în acest sezon, în Premier League, tot în fieful lui Liverpool. A fost un joc nebun, cu 7 goluri, în care „cormoranii” au revenit de la 2-3 în ultimele minute și au câștigat cu 4-3. Vedem un alt joc cu peste 2.5 goluri la total și ambele echipe marchează?

⚽ Lazio – AS Roma

După ce a depășit-o în clasamentul din Serie A în ultima etapă a turului, Lazio vrea să-și elimine marea rivală, AS Roma, și din Cupa Italiei. De 20 de ori s-a jucat Derby della Capitale în Cupa Italiei, iar bilanțul este favorabil Romei: 10 victorii, 3 remize și 7 înfrângeri. Însă la calificări, scorul este egal 4-4. Mai mult decât atât, Lazio a avut câștig de cauză în duelurile recente. A câștigat atât finala din 2013 (1-0), singura ocazie în care cele două mari rivale și-au disputat trofeul, cât și semifinala din sezonul 2016/17 (2-0 și 2-3). Iar în ultimele 3 derby-uri cu Roma, Lazio nu a primit gol. Victorie Lazio?

‍♂ Germania – Elveția

Germania așteaptă cu mare interes debutul la Campionatul European pe care îl organizează. Este gata să doboare rezultatul de asistență la un meci de handbal, cu aproximativ 53.000 de spectatori. Elveția nu se lasă intimidată și speră să dea o replică puternică gazdelor. Din lot fac parte nu mai puțin de 8 jucători care activează în Bundesliga. Ambele reprezentative au avut cifre bune în atac în jocurile din pregătire. Germania a marcat 68 de goluri în total în două jocuri amicale cu Portugalia. Iar Elveția a atins cel puțin pragul de 35 de goluri în meciurile de verificare cu România, Bosnia și Argentina. Peste 59.5 goluri la total?

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi pe site și în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -