Prima reacție a lui Florin Manea, după ce Radu Drăgușin s-a înțeles cu Tottenham: “Ne-am gândit toată noaptea! Bayern dădea mai mulți bani!”

Radu Drăgușin va semna cu Tottenham și va deveni cel mai scump fotbalist din istoria României. Englezii vor plăti 25 de milioane de euro, plus alte 5 milioane sub formă de bonusuri, în schimbul fundașului de 21 de ani de la Genoa.

Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, a oferit prima reacție după anunțul momentului din fotbalul românesc.

Agentul a dezvăluit că decizia a fost luată după o noapte de gândit intens alături de Radu și familia lui. Manea a precizat că Bayern Munchen, cealaltă echipă aflată pe urmele fundașului, ar fi oferit o sumă mai consisentă, dar Radu a ales să meargă în Premier League.

“E totul gata. Vom zbura la Londra și după vizita medicală se va oficializa. Azi dimineață, la ora 8, s-a luat decizia. Noi eram hotărâți să mergem la Tottenham, dar a venit oferta de la Bayern. Și ne-am oprit în loc. Eram în drum spre aeroport. Am zis că trebuie să ne gândim bine și să evaluăm. Nu îmi vine să cred că am refuzat Bayern. Dar asta e decizia. Am luat-o cu Radu și familia lui. I-am anunțat pe cei de la Bayern că asta e decizia. Poate pe viitor vom ajunge din nou acolo. Suntem bulversați. Să refuzi Bayern…

Dar a fost ce și-au dorit Radu și familia lui. E fericit. Mergem la Tottenham! Decizia am luat-o dimineață. E greu să ai de făcut asemenea alegere. Bayern l-a dorit insistent, dar oferta oficială a venit în ultima noapte. Erau mai mulți bani de la Bayern, dar a zis că acesta e pasul corect în carieră. Am stat toată noaptea să ne gândim, să vedem care sunt plusurile și minusurile. Și Napoli și AC Milan l-au vrut. Dar el a dorit de mic să joace în Premier League.

Au fost mulți care nu credeau că refuzăm Bayern. Era destul de mare diferența. Probabil că încă jumătate în plus. Dar nu contează sumele. Nu au fost niciodată o prioritate. Mereu vom alege pașii care credem că sunt corecți. Cred că a cântărit că mereu și-a dorit să ajungă în Premier League. Tottenham era cam departe de ce voia Genoa, dar am zis că dacă se înțeleg, vom alege Tottenham. Dacă nu, înseamnă că așa a vrut Dumnezeu. Tottenham a făcut eforturi mari. Îl vor pe 6 ani și jumătate acum. Avem ofertă pe 5 ani și jumătate. Mai sunt mici detalii de pus la punct. dar 99% suntem înțeleși.

Cu antrenorul a vorbit de trei ori. Chiar și aseară l-a sunat, când erau negocierile în impas, dar acum răsuflăm ușurați.

Dar încă nu am acceptat. Suntem bucuroși. Patronul și directorul sportivi erau foarte bucuroși. Au lucrat amândoi foarte mult. Până la 3 dimineața au lucrat ca să ajungă la acord.”, a spus Florin Manea, pentru gsp.ro.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -