Petre Grigoraș, uimit că Radu Drăgușin va semna cu Tottenham: “Mă așteptam să rămână în Italia”

Transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham urmează să fie anunțat oficial în următoarele ore și este discutat intens de oamenii implicați în fotbalul românesc. 

Printre cei care au vorbit despre mutarea spectaculoasă a fundașului român în Premier League se numără și Petre Grigoraș. Antrenorul a mărturisit, într-o intervenție la emisiunea “Execuții matinale”, că se aștepta ca Drăgușin să continue în Serie A.

Grigoraș l-a lăudat pe stoperul de 21 de ani pentru creșterea pe care a avut-o în ultimul an, dar, în același timp, recunoaște că l-au surprins ofertele primite din partea lui Spurs și Bayern Munchen.

“Fotbalul românesc n-a mai avut de foarte mulți ani un jucător care să aibă un asemenea interes din partea unor cluburi puternice, pe o sumă uriașă.  M-au surprins (n.r. – ofertele lui Tottenham și Bayern) pentru că a fost o perioadă foarte scurtă în care el a progresat. Juventus a scăpat foarte ușor de el, nu prea juca. La naționala de tineret nu prindea nici lotul.

Apoi a avut un an bun și a prins naționala mare în care clar a avut o creștere și a oferit siguranță. A devenit jucător de bază. Vă dați seama că cei care vor să-l transfere și-au luat foarte multe informații despre el. Dar, sincer, mă așteptam să rămână în campionatul Italiei.

Cred că campionatul Angliei este de departe cel mai puternic. Sunt extrem de multe echipe de valoare apropiată. Sunt jucători de calitate.”, a spus Petre Grigoraș, la emisiunea “Execuții matinale”.

Radu va zbura la Londra în cursul zilei de miercuri, cu un avion privat, pentru a semna contractul. Tottenham și Genoa au rezolvat deja toate documentele, iar anunțul oficial urmează să fie făcut în scurt timp.

Fabrizio Romano anunță că Genoa a acceptat oferta lui Spurs, făcută în miez de noapte, în valoare de 25 de milioane de euro, la care se adaugă bonusuri în valoare de 5 milioane, “ușor de realizat”.

Pe lângă suma respectivă, gruparea din Premier League îl va împrumuta la Genoa pe Djed Spence.

Ascultă aici interviul integral cu Petre Grigoraș:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -