Adrian Mititelu se laudă cu tânărul Vladislav Blănuță: “România n-a mai avut de mult un atacant ca el!”

Adrian Mititelu își laudă noua “perlă” de la FC U Craiova 1948. Finanțatorul clubului din Bănie a avut numai cuvinte frumoase la adresa lui Vladislav Blănuță, atacantul de 21 de ani care a impresionat la FCU în ultima perioadă.

Într-o intervenție la emisiunea “Fluier final”, Mititelu a fost întrebat dacă l-ar dori înapoi pe Andrea Compagno, intrat în dizgrația lui Gigi Becali la FCSB.

Patronul lui FCU Craiova îl apreciază în continuare foarte mult pe Compagno, însă spune că n-ar avea loc să joace în fața tânărului Blănuță.

Jucătorul din Moldova, care deține cetățenie română de la 12 ani, este considerat de Adrian Mititelu viitorul atacant al naționalei României.

“Nu mai pot să-l iau pe Compagno. Nu că nu l-aș dori, că e un jucător pe care îl apreciez foarte tare. Dar avem deja doi fotbaliști foarte buni acolo. Îl avem pe Blănuță, care va fi cel mai bun din România în acest retur.

Toată lumea va vorbi despre el. Eu nu mă înșel, e de rasă. E un atacant cum n-a mai avut de mult România. În maxim un an va fi la echipa națională. De la meci la meci va fi și mai bun. Cred că va pleca în vară, e prea apetisant. Va fi vânat.”, a declarat Adrian Mititelu, la Sport Total FM.

Adrian Mititelu a vorbit și despre ofertele primite în această iarnă. Bauza și Sidibe sunt jucătorii de la FCU aflați în vizorul altor echipe, însă ofertele primite până acum nu l-au convins pe finanțator.

Cât despre sosiri, Mititelu este pe cale să aducă cel puțin un fundaș central la echipă.

“Nu cred că pleacă niciun jucător în această iarnă. Sunt niște tatonări, dar nu e vreo ofertă care să mă facă să cedez. Totuși, nu e exclus ca până pe 10-12 februarie să plece cineva, gen Bauza, dacă se plătește prețul pe el. Sunt întrebări despre el și Sidibe, sunt căutați.

Sidibe este într-un proces de discuție. S-a oferit o sumă și am refuzat-o. Iar cu Bauza, e un club care vrea să-l ia de vreun an ca împrumut. Dar am zis că nu-l dăm împrumut. Dacă vor să-l ia cu banii jos, chiar și în două tranșe. Bauza e dorit și de echipe din România, dar exclud această variantă.

Trebuie să aducem minim un fundaș central, sau chiar doi. Unul va veni sută la sută, trebuie să aducem ceva mai sigur. Nu vreau să mai facem erori. Am luat multe țepe cu fundașii centrali și nu mai vreau.”, a mai spus Mititelu.

Ascultă aici interviul integral cu Adrian Mititelu:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -