Reghecampf debutează în Liga 1 cu înfrângere, 2-1 cu Botoșani. “Suntem prea poeți în 16 metri… Asta mă deranjează, luăm goluri prea ușor”

FC Botoșani a învins Universitatea Craiova cu scorul de 2-1, în etapa a treia din Liga 1 și i-a stricat debutul lui Laurențiu Reghecampf pe banca oltenilor în campionat.

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 40, când Gustavo l-a învins pe Pap, și a stabilit scorul pauzei. Oaspeții au revenit de la vestiare montați și în doar patru minute au întors scorul. Ongenda a egalat în minutul 49 printr-o execuție ușoară din fața porții, iar în minutul 53, Enriko Papa a marcat un gol superb din foarfecă.

Gazdele au avut câteva ocazii de a egala în finalul partidei, însă scorul a rămas neschimbat, 2-1, iar moldovenii obțin cele 3 puncte și urcă pe locul 3 în Liga 1, cu 7 puncte. Universitatea Craiova se află pe locul 12, cu doar 3 puncte în 3 meciuri.

Laurențiu Reghecampf: “Suntem prea poeți în 16 metri…”

“Două reprize total diferite. O primă reptriză foarte bună, unde am controlat jocul și am și marcat, în repriza a doua intrăm și avem 10 minute foarte slabe, în care adversarul marchează 2 goluri. N-ar trebui să se întâmple asta. Le-am zis și după meci că nu pot să trec cu vederea peste anumite chestii, dar nu vreau să fac o analiză acum. 

În fotbal ai ocazii, nu marchezi și termini meciul cu înfrângere. Toată lumea rămâne cu ultima impresie, adică aceea că ai piredut meciul. Am avut și puțin ghinion, portarul lor a salvat incredibil.

Ce mă deranjează este că primim goluri foarte ușor unde putem să fim mai concentrați. Suntem prea poeți în 16 metri… Mai ales la primul gol, trebuie să pui piciorul și să nu lași să tragă. Noi invităm adversaul să dea gol și asta nu se va mai întâmpla. O sa avem săptămâna asta niște discuții și vedem ce o să putem face pentru că mai avem nevoie de câțiva jucători. Toată lumea este de acord cu acest lucru, în special patronul, dar lucrurile nu se pot face peste noapte”, a declarat Reghecampf, după meci.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -