Adrian Iencsi: ,,Dacă rezultatele nu erau pe măsură, ridicam mâna și aș fi plecat!”

Adrian Iencsi, fostul antrenor al formațiunii din Giulești, a intervenit în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 29 iulie pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre Rapid și despre actuală sitauție a fotbalului românesc.

Fostul antrenor al Rapid București – Adrian Iencsi, este dezamăgit de conducerea clubului, însă este în continuare sufletește cu Rapid.

,,Eu sunt o persoană foarte echilibrată, niciodată n-am întrecut măsura nici din vorbe! Sunt o persoană care îmi place să muncesc foarte mult!

Știu prin ce conjunctură am ajuns eu la Rapid. Pentru că ei rataseră obiectivul din sezonul precedent și atunci se formase un dezechilibru. Erau foarte mulți jucători care aveau salarii mari, care nu au dat randament și trebuiau să plece.

A trebuit să lucrez foarte mult la partea de selecție, eu am avut doar 3 săptămâni la dipoziție și nu cele 6 săptămâni, cum sunt normale la începerea unui campionat. Eu trebuia să mă mișc foarte rapid în aceste 3 săptămâni și am reușit.

Dacă rezultatele nu erau pe măsură, ridicam mâna și aș fi plecat!

Mă bucur că într-un final Rapid a promovat în Liga 1!” – a spus Adrian Iencsi, pentru Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -