Marius Șumudică: „L-am făcut pe Arlauskis șomer. Mă uit la rezultate și văd 5 buline verzi, așa îmi place”

După meciul dinte CFR și CHINDIA TÂRGOVIȘTE (scor 1-0), Marius Șumudică s-a arătat mulțumit de a treia victorie consecutivă a echipei sale în Liga 1 și a cincea în toate competițiile. Antrenorul campioanei a lăudat organizarea defensivă excelentă a Chindiei și a prefațat meciul cu Young Boys Berna de marți din turul 3 preliminar al UEFA Champions League.

,,Sunt mulțumit că am câștigat, menținem linia, suntem pe primul loc cu 3 victorii din 3. Am fost puțin supărat în prima repriză, după am schimbat sistemul și a 2-a repriză am dominat jocul. Nu au avut nicio situație. Au avut un șut pe poartă dintr-o centrare. Mă bucur că l-am făcut pe Arlauskis să șomeze. Am întâlnit o echipă foarte bine organizată defensiv și nu numai. Când au jucat și aveau mingea, aveau jucători de viteză și de calitate. E important, într-un final mie îmi place să mă uit pe flash și când mă uit să am 5 buline verzi în dreptul meu. Avem 5 buline verzi.

Acum avem un meci cu Young Boys foarte greu. Mă uităm că au făcut 0-0 cu Grasshopers, dar au schimbat și ei câțiva jucători. În schimb au avut o mulțime de atacuri. Întâlnim o forță și va trebui să fim perfecți dacă vrem să avem o șansă. Mai ales că acolo jucăm pe sintetic, un sintetic diferit de cel din Gibraltar, care da viteză jocului.

Mă bucur că cei care au jucat astăzi și-au făcut treaba, deci nu am avut niciun fel de problemă. Am improvizat la mijlocul terenului. Am jucat cu Fofana număr 6, dar mi-am dorit să punem presiune pe atac și cred că în a doua repriză s-a realizat acest lucru. Chipciu și Păun au destabilizat și creat superioritate numerică.”– a spus Marius Șumudică după meci.

Până în acest moment, echipa lui Șumudică se află pe primul loc din campionatul Ligii 1.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -