Radu Voina: ,,Ne vom duce la campionatul mondial. Echipa este formată din fetele care nu prea joacă pe la noi sau sunt rezerve la echipele de club”

Radu Voina, campion mondial și triplu medaliat olimpic, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 18 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre situația dezastruasă în care se află sportul românesc.

,,Zilele trecute am văzut naționala de baschet a României de fete, în Spania, a fost scorul 52 la 107. M-am uitat de mai multe ori, nu se poate așa ceva, ce echipă națională e asta? Spania o fi puternică în sport și în baschet, dar nici chiar așa, chiar ăsta e nivelul nostru? Probabil, ca și la handbal, asta se întâmplă, când joacă numai străini, aici vom ajunge.

Mai avem doar câteva zile și va începe campionatul mondial. Ne vom duce și noi cu fetele astea care nu prea joacă săracele pe la noi sau sunt rezerve pe la echipele de club, vom vedea ce vom face”, a spus Radu Voina la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -