Florin Motroc: ,,Este nevoie de un selecționer care să folosească și biciul la nevoie”

Florin Motroc, antrenorul celor de la East Riffa Club din Bahreim, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 18 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre greșelile echipei naționale.

,,Mă așteptam la baraj, dar nu mă așteptam la maniera de joc din ultimele meciuri. Abordarea jocurilor a fost fără niciun fel de atitudine mai războinică, totuși jucam un meci pentru calificare, era un baraj întradevăr, dar te lupți pentru o calificare la nivel mondial. Că mai e un meci, că mai sunt două, părerea mea este că trebuia să jucăm altfel meciul cu Islanda. Este nevoie de un selecționer care să folosească și biciul la nevoie. Am tot crezut și cred că asta a fost și părerea jucătorilor, că vom da gol, dar din păcate nu a intrat.

Nu a vrut să intre în poartă nici mingea lui Ianis, cumva parcă de-a naibii s-a plimbat ostentativ, un centrimetu dacă era mai interior, era bară gol. S-a jucat înt-un ritm destul de lentă, o construcție lentă și imprevizibilă. Am avut o posesie destul de extraordinară, dar posesia a fost fără niciun fel de experiență”, a spus Florin Motroc la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -