Vivi Răchită: ,,Oamenii folosesc fotbalul ca pe o afacerea sau ca pe o jucărie”

Valeriu Răchită, fost antrenor principal al Petrolul Ploiești, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 17 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre regresul fotbalului românesc.

,,E bine că nu avem prezent, dar nu avem nici viitor, dacă ne uităm la ultimele meciurile ale U19, U20 și U20. Glumim amar, eu cred că acel moment zero despre care se vorbește ar trebui să se întâmple odată, pentru că deja au trecut 23 de ani de la o necalificare la Campionatul Mondial.

Doar noi suporterii care mai suntem la echipa națională mai credem, pentru că se pare că marea masă a oamenilor de fotbal, vâzând ce se întâmplă și la echipele de club, folosesc fotbalul ca pe o afacere, o jucărie și profesionalismul la noi lasă de dorit. Să sperăm că o să fie mai bine decât acum, pentru că mai rău nu se poate. După cum știți, la fotbal și la politică se pricepe toată lumea”, a spus Valeriu Răchită la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -