Valeriu Iftime: ,,Mă gândesc să listez clubul la bursă. Voi apela la o firmă de audit. Vreau sa revoluționez clubul”

Valeriu Iftime, partronul FC Botoșani, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 19 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre posibilitatea ca Gigi Becali să achiziționeze clubul din Botoșani.

,,Susțin voința mea de a ieși din activitate mea și înțeleg că dânsul a avut o discuție cu suporterii. Am citit în presă, însă nu am vorbit nimic, nu știu nimic și nu cred că este ceva care să se lege. Eu nu aș vrea să vândă sau să nu vândă, însă aș vrea să cumpere FC Botoșani, asta aș vrea. Eu cred că m-am gândit să valorizez clubul acesta, deocamdată mă gândesc să îl scot la bursă.

Eu l-aș da ca în speranța ca cineva să îl țină măcar 3 ani de zile. Dacă este cineva dibaci nu va cheltui nimic, dacă nu, va trebui să cheltuiască maxim un milion de euro pe an. Criza asta care este acum financiară care văd eu că vine și în fotbal, va afecta echipele care suntem ca noi, nu avem niciun suport de la fonduri publice. Depinde ce vrei de la bursa asta, vrei să obții bani mulți, vrei să dai, vrei să îți valorizezi și să îți dai un interes pentru echipa ta.

Eu nu m-am gândit vreodată să fac bani din fotbal, pentru că nu m-am gândit. Poate că n-am gândit bine. Nu este un scop al meu să fac bani din fotbal. Scopul meu a fost să am o echipă care funcționează, care joacă fotbal, care consumă cât mai puțini bani din buzunarul proprietarilor și care are o anumită atracție față de microbiști”, a spus Valeriu Iftime la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -