Alexandru Hălăucă: ,,Hocheiștii români se bat cu echipe de TOP: Franța, Austria, Slovenia, Korea de Nord și Ungaria”

Alexandru Hălăucă, președintele F.R. Hochei pe Gheață, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 17 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Horațiu Sima și Răzvan Toma, despre accensiunea echipei naționale de hochei pe gheață a României.

,,La nivel de seniori, vorbim de lotul național de seniori, suntem într-o grupă valorică superioară de unde nu am mai fost de aproximativ 30 de ani. Suntem într-o grupă cu Franța, Austria, Slovenia, Korea de Nord și Ungaria. Acele patru patinoare pe care le avem noi în țară, ne batem cu echipe care au peste cincizeci de patinoare acoperite. Noi suntem a doua grupă valorică, după cea de super ligă.

Noi suntem grupa care face legătura între liga aceea puternică și restul. Noi în ultimii ani de zile am urcat patru eșaloane. Din grupa a 2-a B, am ajuns în grupa 1 A. Aici sunt echipe foarte puternice, în care de vreo 30 de ani nu am mai fost în această grupă.

Să nu uităm că sub noi, în cealaltă grupă sunt: Polonia, Estonia, Letoania, Japonia, foste Uniuni Sovietice. Deci noi la ora actuală suntem peste aceste țări cu 4 patinoare acoperite și fără patinoar în București”, a spus Alexandru Hălăucă la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -