Radu Voina: ,,Narcisa Lecușanu ar vrea foarte mult să participe alegerile Federației Române de Handbal”

Radu Voina, campion mondial și triplu medaliat olimpic, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 18 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre alegerea Narcisei Lecușanu de a candida la Federația Română de Handbal.

,,Eu vorbesc cu Narcisa Lecușanu, pentru că am rămas în relații foarte bune. Am felicitat-o pentru că este apreciată în străinătate. Doar la noi în România mai vezi așa ceva, avem oameni care sunt apeciați în afară și prin țară sunt cam uitați. În momentul în care ea a fost aleasă cu un scor zdrobitor, era foarte mândră și bucuroasă. Aceasta mi-a spus că ar vrea foarte mult să participe la alegerile pentru șefia federației de handbal. După cum vă spuneam este o fată care este foarte apreciată în afara țării, iar la noi este dată la o parte. În handbal cel puțin este nevoie de o schimbare.

Chiar vorbeam cu ea, cei care lucrează acum în handbal, dacă nici acum în ceasul al paisprezecelea, nu mai este ceasul al doisprezecelea, dacă nu hotărăsc să facă o schimbare, pentru că toată lumea spune că nu se mai poate, dar când e vorba de votat ne este frică. Frica face parte din sămânța noastră a românilor.

Am înțeles cu exemple că domnul Boroi, secretarul general de la Comitetul Olimpic, care este în aceeași gașcă și cu Dedu, și cu dl. Petrache ș.a.md., știți domnii ăștia, au început telefoanele în teritoriu că îi lasă fără bani, asta este metoda prin care încep deja să o facă”, a spus Radu Voina la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -