Noul proiect de la FCSB prinde contur. Anghel Iordănescu este propus ca președinte al clubului

Liderul de la “Peluza Nord Steaua”, Gheorghe Mustață, vrea să unească FCSB cu CSA și să readucă numele Steaua în prima Ligă, prin ajutorul unui investitor.

Planul ”noului” FCSB presupune instalarea lui Anghel Iordănescu în funcția de președinte al clubului, a lui Edi Iordănescu pe banca tehnică și numirea lui Victor Pițurcă în rolul de manager general.

„La un meci recent al FCSB-ului, galeria i-a strigat, probabil la îndemnul lui Gheorghe Mustață, numele lui Edi Iordănescu. Nu am vorbit, nu-l cunosc personal. M-aș bucura și aș vrea să îl cunosc. După ce voi discuta cu el, o să vă stau la dispoziție”, a spus Anghel Iordănescu, pentru digisport, lăsând să se înțeleagă că s-ar putea implica în noul proiect.

Gigi Becali a anunțat că este dispus să vândă clubul FCSB în schimbul a 10 milioane de euro, sumă în care nu ar intra, însă, și lotul de jucători, pe care vrea să-l păstreze și să-l mute la altă echipă.

În același timp, omul de afaceri a recunoscut că este reticent că suporterii vor reuși să strângă banii necesari pentru preluarea societății.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -