Nicu Grameni: “Noi, ca suporteri suntem cei care rămânem aici, permanent! Antrenorii și jucătorii vin și pleacă!”

Nicu Grameni, liderul suporterilor Dinamo București, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 6 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorul Ionel Luțan, despre plecarea lui Mircea Rednic și venirea lui Stoican pe banca tehnică a câinilor.

,,Noi, ca suporteri suntem cei care rămânem aici, permanent, suntem singurii care rămânem. Toți sunt trecători și antrenori și jucători și conducători. Ei au rezultate sau n-au rezultate, la un moment dat pleacă, așa că dragoste mare fașă de ei nu poți să ai.

Absolut, pentru că așa cum am spus și în postare, indiferent de cine este pe bancă, de cine joacă pe teren, noi trebuie să-susținem. am fost, nu pot să zic un fan Mircea Rednic, dar am fost  un susținător al lui și am crezut în ceea ce voia să facă. A plecat. Noi mergem mai departe. Lăsăm supărările deoparte, frustrările și haideți să vedem ce avem de făcut în continuare, pentru că dacă stăm și plângem ca babele o să ajungem fix ca babele”, a spus Nicu Grameni la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -