Narcisa Lecușanu, despre sportivii tineri: “Merită să viseze, merită să își urmeze visul, să-și țină lumina aprinsă pentru ceea ce își doresc să devină”

Fosta handbalistă Narcisa Lecușanu, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 8 martie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre problemele deficitare pe care le confruntă handbalul românesc.

,,Eu am fost plecată în străinătate, am jucat în Bundesliga, am jucat în Danemarca, am jucat la Skopje și cumva mersul de la o echipă la alta este ceva normal. Important este ce se întâmplă, cum creștem din nou, ce pui în locul acestor străini.

Cred că sunt prea puține jucătoare și jucători valoroși, asta trebuie să ne dea de gândit, cum ne ocupăm de dezvoltare și tu știi foarte bine cât de greu se crește performerii copii, este foarte greu. Nu putem doar să ne plângem și să ne ascundem în spatele faptului că sunt foarte mulți străini.

Este foarte bine că sunt foarte mulți străini la echipele din România, însă trebuie văzut ce luăm de la ei, cum ne uităm la ei, cum se antrenează, ce mănâncă, cum se mișcă, ca să învățăm, pentru că și jucători străini au învățat de la noi și știm asta foarte bine, dar noi de ce nu învățăm de la străini? Eu sunt una dintre jucătoarele care am jucat în afara țării 10 ani și vreau să vă spun că am și antrenat copii, atunci când programul meu ca sportiv mi-a permis și m-am dus cu mare plăcere, și merg în continuare cu mare plăcere, să încurajez tinerii și să le spun că merită să viseze, merită să își urmeze visul, să-și țină lumina aprinsă pentru ceea ce își doresc să devină”, a spus Narcisa Lecușanu pentru Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -