Marius Radu: “Trebuia să facem un cadru legal pentru sportul electronic, dar nu a mers mai departe proiectul de lege”

Marius Radu, organizator Bucharest Gaming Week, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii ,,Trafic Sport” din 7 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorul Cosmin Aioniță, despre situația problematică a esport-ului în România.

,,Trebuie să facem un cadru legal pentru ca sportul electronic să devină cu adevărat un sport în România. Stadiul nu este unul bun, din păcate am depus foarte multe eforturi pentru a face acest cadru legal, am discutat foarte mult cu autoritățile centrale, cu reprezentanții guvernului în acel moment.

Din păcate, pentru că s-a schimbat guvernul și a existat aceea situație de criză politică pe final de an, nu a mai mers mai departe proiectul de lege, ceea ce noi ne doream și ceea ce ni s-a sugerat de autorități, să facem un amendament și să introducem e-sports pe lista sporturilor clasice”, a spus Marius Radu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -