Marius Măldărășanu, după ce spulberat CSA Steaua: “Meciul a fost aproape perfect. Șansa noastră a fost că noi am marcat la primele două acțiuni”

Marius Măldărășanu, antrenorul celor de la FC Hermannstadt, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 18 aprilie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre victoria în fața celor de la CSA Steaua.

FC Hermannstadt a obținut o victorie categorică în play-off-ul Ligii 2, duminică, în confruntarea cu Steaua, din Ghencea. Cu 4-1 s-a impus formația lui Marius Măldărășanu, care ține, astfel, aproape de liderul clasamentului, Petrolul Ploiești.

,,Au fost meciuri în care am făcut foarte multe greșeli și am fost taxați, și ca marcarea unor goluri neașteptate, și ca pierderea unor puncte în clasament. Întradevăr, meciul cu CSA Steaua a fost aproape perfect, în prima repriză doar faza penalty-ului a ajuns în preajma careului și odată cu acel penalty au redus din handicap.

Din puncte de vedere defensiv a fost un joc foarte bun. Eu sunt foarte realist, șansa noastră a fost că noi am marcat la primele două acțiuni ale noastre, pentru că meciul trecut cu U Cluj asta ne-a lipsit, șansa de a marca și de a câștiga acel joc și de cele mai multe ori aceste lucruri se întorc, a spus Marius Măldărășanu  la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -