Narcis Drejan a dat lovitura pe SuperSocial! Scor corect la CFR – FCSB

te cheamă să te alături pe Superbet, astfel încât să putem schimba împreună păreri despre meciurile pe care pariezi!

Noi am decis să jucăm sâmbătă, 9 aprilie, un bilet sigur, doar pe goluri marcate. Astfel, am pariat pe următoarele partide: Concordia Chiajna – Petrolul (sub 1,5), Everton – Manchester United (sub 1,5), Sheffield United – Bournemouth (sub 1,5), Inter Turku – AC Oulu (sub 4,5), Empoli – Spezia (sub 2,5).

Narcis Drejan a prins cotă 3,30 la scor corect 

Prezentatorul emisiunii ,,Fluier Final”, a rupt topurile duminică seară, după încheierea partidei dintre CFR și FCSB. Drejan a pariat la scor corect cu pronosticul 0-1, cu o cotă totală de 3,30, iar veniturile pariate s-au triplat.

Daniel Nazare a “înverzit” biletul de cota 21,15

Ziua de grație a lui Daniel Nazare a fost cea de sâmbătă, 9 aprilie, în care s-au jucat o sumedenie de partide din Franța, Bulgaria și România.

Nazare le-a cernut magistral și a selectat doar 4 partide: Levski S. – Cherno More, Le Havre – Dunkerque, UTA Arad – Rapid.

Pentru primele două partide acesta a pariat pe 1 solist. La partida dintre UTA Arad – Rapid, acesta a mizat pe PsF X, iar la Clermont – PSG a mizat pe GG4+.

Intră acum în cea mai mare comunitate de SuperPariori din România!

Vei putea deveni celebru și vei putea urmări nume mari. Pe SuperSocial poți vedea și ce pariază SuperMister Ilie Dumitrescu, ambasador de brand Superbet, fotbalist legendar și analist sportiv de top! Lui Mister i s-au alăturat și prezentatorii Sport Total FM, Narcis Drejan și Daniel Nazare, cu o prezență activă pe SuperSocial. Descoperă cât de des sunt „verzi”.

Îi puteți urmări și pe colegii noștri Daniel Nazare și Narcis Drejan pe SuperSocial SUPERBET.

Descarca aplicatia, vino pe chat și câștigă alături de echipa Sport Total FM.

Grupurile dedicate sunt însă pline de bilete prinse la diferite cote, dar și de bilete care urmează să se stabilească în acestă săptămână. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația Superbet de aici, iar dacă o ai deja, să-ți setezi profilul social. Apoi, e simpul! Navighezi prin grupuri, vizitezi secțiunile de bilete Populare, Big Win sau Ultimii Câștigători, intri pe chaturile meciurilor și vezi ce postează restul jucătorilor și iei cele mai bune decizii cu privire la pariurile tale viitoare.

Nu uita să lași la vedere și ce decizi tu să pariezi, pentru ca și alții să se poată inspira de la tine. În plus, cine știe, poate devii tu însuți un influencer, cum sunt deja câțiva foarte buni pe SuperSocial.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -