Leo Grozavu: ,,Nu s-au digerat bine sarmalele și deja echipele sunt la treabă!”

Leo Grozavu, fostul antrenor al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Trafic Sport”, din 4 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorul Ionel Luțan, despre reluarea campionatului și despre pregătirea jucătorilor după sărbători.

,,Deja se întâmplă de câțiva ani acest lucru, reluarea rapidă a campionatului face ca și reluarea rapidă a pregătirilor să fie foarte devreme, respectiv în primele zile ale anului. Nu s-au digerat bine sarmalele și deja echipele sunt la treabă.

Fiecare echipă își organizează cantonamentul în funcție de condiții, de priorități, de buget, fiecare își fac un plan de pregătire, fie în țară sau în afară. În general, jucătorii din ziua de azi nu se pun toți pe mâncat și pe băut, să stea cu burta în sus, toți se mai mișcă, toți sunt mult mai conștienți față de cum era odată”, a spus Leo Grozavu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -