Gabriela Szabo: ,,Este o perioadă dificilă pentru sportul românesc. La CSM nu avem o bază sportivă proprie”

Gabriela Szabo, directorul general al CSM București, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 3 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre performanțele de la CSM București.

,,Din punct de vedere sportiv, ne dorim performanțe și să facem performanță, sunt om de sport și muncesc în fiecare zi, mergând către club cu gândul că trebuie să facem lucruri bune pentru sportul românesc și pentru sportivii care își doresc să practice sportul, așa că îmi doresc rezultate, îmi doresc ca sportivii să fie sănătoși, să nu se accidenteze și îmi doresc ca competițiile și arenele sportive să fie deschise în așa fel încât fanii noștri și iubitorii de sport să poată să fie alături de ei în arenele sportive, să ne bucurăm de frumusețea sportului și de frumusețea competiției în general.

Este o perioadă dificilă pentru sportul românesc și că am decis să rămân în sportul din România, venind din forurile internaționale, este tocmai că îmi doresc să se întâmple ceva bun. Pentru mine ca om de sport, dar și iubitorii sportului știu asta, că orice sămânță pe care noi o plantăm, se vor vedea rezultatele în 10-15 ani, pentru că trebuie să iei de la firul ierbii cu copii, cu juniorii, în așa fel încât să îi crești frumos ca să ajungă la nivel de seniori.

Sportul este o muncă de durată și trebuie să fim optimiști în momentul în care promovăm sportul, pentru că nu vreau să se sperie părinții care ne ascultă și cei care își susțin copilașii din spate să vină la sport și mulți dintre ei să știți că îi aduc de mânuță la arenele sportive.

La CSM avem peste 1800 de copii care practică sportul în mediu gratuit, noi punem la dispoziție antrenorul, punem la dispoziție arenele care sunt închiriate, că știți că CSM București este clubul care la acest moment nu are o bază sportivă proprie precum o au celelalte cluburi”, a spus Gabriel Szabo la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -