Laszlo Boloni și FRF, acord verbal pentru preluarea naționalei. Antrenorul ar putea semna în următoarele zile

Federația Română de Fotbal și Laszlo Boloni s-ar fi înțeles verbal pentru preluarea naționalei, la peste 20 de ani de când antrenorul a condus prima oară România de pe banca tehnică, anunță jurnalistul Emanuel Roșu, cel care votează pentru țara noastră la Balonul de Aur.

Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu au fost pe lista FRF, dar cu niciunul nu s-a ajuns la un acord. Se pare că Boloni este cel mai potrivit dintre cei rămași, pentru că Burleanu și Stoichiță ar mai fi fost în tratative cu Adrian Mutu și Edi Iordănescu.

Potrivit sursei citate, ambele părți s-au înțeles verbal, singura problemă ar mai fi legată de condițiile din contract. Dacă totul merge bine, FRF ar putea anunța noul selecționer al României, după ce Mirel Rădoi a plecat la finalul lunii trecute.

Laszlo Boloni a mai pregătit România în perioada 2000-2021, când a obținut 6 victorii, 3 înfrângeri și un egal. De-a lungul carierei, tehnicianul a mai antrenat la echipe precum Sporting Lisabona, Rennes, Monaco, Standard Liege, PAOK, Gent sau Panathinaikos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -