Laszlo Balint, despre înfrângerea cu FCSB: ,,Rezultatul final nu a fost nici măcar influențat, ci decis de arbitru”

Laszlo Balint, antrenorul UTA Arad, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 6 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre înfrângerea cu FCSB și influența arbitrului asupra rezultatului final.

,,Sunt supărat și dezamăgit, sunt o grămată de sentimente de sentimente care mă încearcă, dar cel mai bine spus este că aceste sentimente ne încearcă pe întreaga echipă. Am discutat cu băieții imediat după joc și cel mai important este să avem puterea să depăși momentul, chiar dacă nu este deloc ușor, pentru că să mergi să joci la un nivel atât de un pe terenul FCSB-ului, o candidată certă la câștigarea campionatului și rezultatul final să nu fie nici măcar influențat, ci decis de domnul cu fluier.

Este greu de înțeles pentru epoca în care trăim, pentru pretențiile pe care le avem în 2021 și pentru ceea ce se vrea de la un fotbal civilizat, dar nu știu dacă putem noi să facem foarte multe lucruri.

Eu am spus ce am avut de spus, chiar am încercat să spunt tot ce e de zis, însă nu știu dacă aceste vorbe vor avea un efect, pentru că în 18 etape cred că nu a existat vreun antrenor care să își strige nemulțumirea față de greșelile de arbitraj, care din păcate au fost greșeli importante și decisive, care au contribuit la rezultatul final”, a spus Laszlo Balint la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -