Valeriu Iftime crede că Dan Petrescu e cel mai potrivit pentru națională: “El poate obține rezultate și cu murăturile astea”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a vorbit la Sport Total FM despre criza de la Federația Română de Fotbal, care nu reușește să găsească un selecționer pentru echipa națională, oficialii fiind refuzați de mai mulți antrenori.

Dan Petrescu pare deocamdată cea mai plauzibilă variantă, dar acesta a declarat că va da un răspuns final pe 20 decembrie, după ultimul joc al CFR-ului din 2021. Iftime e ferm convins că “Bursucul” este cea mai bună variantă în momentul de față pentru postul de selecționer, fiind singurul care poate obține rezultate imediat.

Dan Petrescu este 100% cel mai potrivit. Mai era și Boloni în opinia mea, dar Petrescu poate obține rezultate și cu murăturile aseta. Găsește el 5-6 vlăjgani d-ăștia să dea tare cu capul, să dea gol din corner si la revedere! După aia stăm și o bubuim în tribună.

Asta cred, cu Dan Petrescu nu ne mai bat Georgia, Armenia sau Macedonia de Nord. Ne bat spaniolii, ne bat ăștia de ne băteau și până acum. În acest moment de criză eu cred că nu vom genera niciodată un fotbal. Putem obține rezultate, dar o definiție a unei echipe care să poată sa aibă persectivă, nu.

Cumva nouă ne trebuie ca echipa națională să dea sensul fotbalului, pentru că el a fost decredibilizat. Echipa națională dă o impresie și aici Boloni avae multe lucruri de spus, este la fel de pragmatic, a jucat an de an afară, are idei cum n-am văzut la mulți sau la nimeni. El spune că avem o problemă mare că nu sunt talente. E adevărat, nu găsesc un Hagi sau un Balaci, dar un Bumbescu găsesc.

Una peste alta, e clar că la nivelul rezultatelor e nevoie de oameni pragmatici ca Petrescu sau Boloni, dar mai ales Dan Petrescu. El știe ce are de făcut”, a spus Valeriu Iftime, în cadrul emisiunii Execuții Matinale.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -