Jurnalistul Andrei Constantinescu, despre situația de degringoladă în care se află Simona Halep: ,,Anul viitor va fi decisiv pentru ea”

Jurnalistul Andrei Constantinescu, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 02 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre situația de degringoladă a Simonei Halep.

,,După părerea mea, Simona Halep este o jucătoare din afara top 20 și se pare că și-a asumat inclusiv chestia asta să nu poată să bată pe nimeni, situată mai sus decât ea. Din păcate ceea ce vorbeam de ceva vreme, s-a întâmplat. Nu mai este printre jucătoarele în formă ale circuitului și anul care va veni va fi decisiv pentru viitorul ei. Dacă nu va reuși să reintre măcar în top 10, deși eu cred că pentru a putea avea rezultatele din trecut trebuie să fie în top 5, atunci probabil va fi ultimul an al ei. Deci cred că anul viitor va fi decisiv pentru ea.

Sper să facă o pregătire de iarnă mai bună, așa cum a prezentat ea lucrurile, nu mi se pare, dar cred că experiența va fi mai importantă decât pregătirea. La tenis trebuie ca antrenorul trebuie să fie șeful, însă aici Simona este șeful. Nu poate jucătorul să îi spună antrenorului când să se pregătească și când nu. La tenis e o situație cu totul specială, tu îi plătești pe oamenii ăia să te chinuiască. Ea cred că nu e dispusă să plătească pe cineva să se chinuiască și cum am auzit pe cineva, ea nu se lasă chinuită.

Doar de Darrin Cahill se lăsa chinuită, pentru că acela își lua bagajele și pleca. El nu trăia din contractul acesta, iar la ce nume, prestanță și istoric avea, nu prea aveai ce să îi spui. Adică mai de rușine, mai de nevoie, făceai ce îți spunea el. Până nu va găsi un antrenor care să fie de anvergura lui Darrin Cahill, nu cred că va mai avea rezultatele pe care le-a avut”, a spus Andrei Constantinescu la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

Articole Similare

- Advertisement -