Jean Vlădoiu, despre puștiul minune Grigore Turda:,,Are ceva din Belodedici, fizic și comportament. Se vede că vrea foarte mult”

Jean Vlădoiu, președintele piteștenilor, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 1 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre puștiul minune, Grigore Turda.

,,Cu siguranță spiritul Argeșului este să crească copii de valoare. Este unul din copii mei de suflet, am avut șansa să pot să decid în iarnă, când anumite persoane și-au dorit să meargă la Bacău, să joace meci de meci și să crească.

Eu l-am văzut pe acest copil la antrenamente și mi-a dat ceva așa din Belodedici, atât fizic, atât comportament, ardelean dinacela curat, se vedea că vrea foarte mult, deși el era cam al patrulea fundaș central. Au zis că decât să îl țină și să îl țină pe banca de rezerve, mai bine să îl dea la Bacău să joace.

Atunci am vorbit cu Andrei și mi-am dorit foarte mult să rămână la echipă. Astfel, l-am păstrat și poate că pierdeam un jucător foarte bun. O să vedeți că o să crească, de la meci la meci, de la an la an, cred că va fi mai bun și eu îl văd la echipa națională. La felul în cum se pregătește, ambiția pe care o are, maturitatea, agresivitatea, este complet pentru a crește și a ajunge la cel mai înalt nivel, adică are tot ce îi trebuie. Numai că are nevoie de timp, deoarece are multe de pus la punct și multe de înbunătățit”, a spus Jean Vlădoiu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -