Jean Vlădoiu, după FCSB – FC Argeș 2-1: „Am pierdut un meci pe care l-am controlat 70 de minute”

Jean Vlădoiu, președintele piteștenilor, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 1 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre înfrângerea cu FCSB.

,,Din păcate, aseară am pierdut un meci pe care l-am controlat 70 de minute, am avut o mare oportunitate de a scoate un rezultat pozitiv, dar așa cum am mai câștigat în alte meciuri, am pierdut cele trei puncte din păcate.

La un moment dat mă gândeam să reușim să putem lua măcar un punct. Am pierdut această partidă în 3 minute, pentru că noi și după 2-1, am încercat să jucăm și să egalăm.

Echipa a arătat foarte bine ca joc și individual, dar sigur că în fiecare echipă mai apare și câte un jucător care are o zi mai proastă.

Am tot respectul pentru tot ce au realizat băieții în tot acest scurt timp, pentru că suntem împreună din luna ianuarie”, a spus Jean Vlădoiu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

Articole Similare

Daniel Isăilă: “Suntem la ani lumină. Acum banul vorbește și din...

Daniel Isăilă așteaptă o nouă provocare din zona arabă și spune că, deși au existat discuții cu echipe din România, preferă să rămână în...
- Advertisement -