Sorin Cârțu: ,,Poliția nu și-a făcut treaba. Nici nu mi-a ieșit culoarea pe care o voiam. Trebuie să vopsesc din nou”

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 1 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre fanii care i-au vopsit gardul.

La sfârșitul lunii septembrie fanii FC U Craiova 1948, i-au vandalizat gardul locuinței, unde locuiește Sorin Cîrțu, cu ocazia derby-ului din Oltenia. La o lună distanță, vinovații nu au fost găsiți, iar Cîrțu este supărat că după ce și-a vopsit gardul, nu i-a ieșit culoarea pe care o voia.

,,Poliția nu și-a făcut treaba. Nu am primit niciun răspuns, se pare că au fost niște discuții într-o ședință de consiliu municipal, dar pe mine nu m-a informat nimeni, nimic.

La ce supărat sunt, nici nu mi-a ieșit culoare pe care o voiam, trebuie să mai schimb odată. Voi vopsi iar”, a spus Sorin Cîrțu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

Articole Similare

ZI DE PARIURI | Vine weekend-ul, este festin în marile campionate

Lăsăm în urmă prima etapă din faza grupelor cupelor europene și intrăm din nou în febra marilor campionate. Hai să-ți spunem câteva detalii despre...
- Advertisement -