Sorin Cârțu: ,,Craiova tot timpul a fost o forță și a sperat la titlu”

Sorin Cârțu, fost fotbalist și fost antrenor al Universității Craiova, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 1 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre evoluția și situația actuală de la CSU Craiova.

,,Nu aș face deocamdată o erarhizare, dar la momentul ăsta trecem printr-o perioadă bună. Exprimarea echipei este de așa natură încât să îți creeze speranțe. E clar că antrenorul are meritul lui, nu știu dacă mai mult sau mai puțin, nu fac eu analiză de tipul ăsta. E clar că are un merit mare.

Modul în care reușește să își transmită filozofia și ceea ce înțeleg judecătorii din exprimarea lui. În special se observă în organizarea jocului, exceptând la ultima partidă că s-au mai făcut niște greșeli superficiale ale jocului, dar în general s-a schimbat în bine și nu întâmplător rezultatele au venit în acestă manieră.

Craiova crează spectacol, dar păcat că nu e lume, acum când se dau goluri, lumea stă acasă să se bucure la TV. Puteau să lase deschise stadioanele, deoarece meciurile se joacă în aer liber, măcar un anumit procent din capacitatea stadionului. Fotbalistul trebuie să aibă o motivație să joace.

Craiova tot timpul a fost o forță și a sperat la titlu, dar am avut mereu sfârșitul prost. Noi suntem acum de pe poziția de urmăritori, pentru că am pierdut protește multe puncte, iar acum jucăm la recuperarea punctelor. Organizarea jocului e diferită, este un plus și este meritul antrenorului, pentru că el coordonează echipa.

Nu am vrut niciodată să influențez echipa și antrenorul, chiar dacă sunt antrenor, nu trebuie să dau indicații. Antrenorul echipei știe totdeauna ce este de făcut. Dacă vrea să se consulte cu mine, asta e alt ceva. Eu degeaba vin cu soluții sau opinii, nu este normal, pentru că nu poți știi problemele fiecărui jucător”, a spus Sorin Cîrțu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -