Grigoraș: ,,Gică Hagi este singura soluție a echipei naționale”

Petre Grigoraș, fostul antrenor de la Oțelul Galați, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 11 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre antrenorul favorit pentru echipa națională a României. 

Fostul antrenor, Petre Grigoraș, a fost întrebat de realizatorul Gabriel Maricescu, despre un portret robot al unui antrenor favorit pentru echipa națională a României, însă acesta a susținut că nu ar avea nevoie de un portret robot, ci l-ar pune fără discuții pe Gică Hagii, fiind unul dintre cei mai buni antrenori ai României.

,,Nu este nevoie să fac un portret robot al unui selecționer favorit pentru națională. Eu l-aș pune pe Gică Hagi, a fost o singură dată la ehipa națională, dar într-o perioadă nefastă, imediat după ce se lăsase de fotbal. Cred că de atunci a învățat foarte multe, iar experiența își spune cuvântul. Trei sferturi din jucătorii selecționați i-au trecut prin mână, îi cunoaște foarte bine. Cred că ar trebui să îi dăm șansa unui proiect pe termen lung. Dacă nici cel mai bun jucător și antrenor bun al României nu poate să reușească lucrul acesta, asta înseamnă că suntem pierduți”, a spus Petre Grigoraș la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -