Petre Grigoraș, dezamăgit de prestația naționalei: ,,Jucătorii au fost lipsiți de vlagă, au fost depășiți de situație”

Petre Grigoraș, fostul antrenor de la Oțelul Galați, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 11 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre prestația echipei naționale a României.

,,M-am înșelat, la precedenta intervenție telefonică eram ferm convins că vom ajunge la baraj, dare ne-ar fi fost greu acolo. Din păcate, cred că s-au cam dus șansele. 

Chiar îmi plăcuse începuturile de meci, cu Germania și cu Armenia, chiar au fost începuturi de meci la care am pus presiune și am avut intensitate, am avut o agresivitate pozitivă. La meciul acesta parcă a fost prea multă prudență și senzația că nu luăm gol, ca să dăm noi pe final. Parca acesta a fost senzația pe care am trăit-o eu, chiar dacă mă înșel. Un meci cu o asemenea încărcătură, toată lumea știa că o să batem Islanda și nu o să mai aveam probleme. Dacă nu îi batem pe Liechtenstein, atunci chiar nu mai avem ce căuta la baraj. Cred că nu am putut să ne descurcăm cu aceste presiuni, cu toate că venea o Islanda fără să mă impresioneze cu nimic. O Islanda cu o echipă în reconstrucție, o echipă tânără, care a jucat relaxat. Jucătorii au fost lipsiți de vlagă, au fost depășiți de situație”, a spus Petre Grigoraș la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -