Gheroghe Chivorchian, despre incidentul din autocarul grupei de juniori de la CSA Steaua: ,,La noi este o regulă generală, consumul de alcool și manelele”

Gheroghe Chivorchian, fost secretar general al FRF, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 11 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre petrecerea cu manele și whisky în autocarul unei grupe de juniori de la CSA Steaua.

,,Aici vorbim de educarea viitorilor performeri, vorbim educația de acăsă și de educația de la club. Aceste două lucruri bine puse la punct, îți dă în viitor posibilitatea să crezi un om care știe să gestioneze foarte bine momentele. Momentul de antrenamente, momentul de joc oficial și momentul de după joc. La noi este o regulă generală, consumul de alcool și manelele.

Nu este un caz singular, dar problema este că acest lucru se produce în mai multe zone ale țării. Sunt convins că părinții de acasă au grijă să îl educe și să-l învețe, dar mai departe depinde de club. În primul rând în acel autocar nu aveau ce să caute părinții. De mic copil trebuie să știi că în autocar trebuie să urce doar antrenorul, jucătorii și eventual un conducător. Acesta este un mod al clubului de a-i educa pe părinți, până să îi educe pe copii. Aici marea majoritate a cluburilor, sunt dependente sub o formă sau alta, de banii pe care îi plătesc părinții”, a spus Gheroghe Chivorchian la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -