Prunea: “Fotbalul românesc e confiscat de gașca lui Dâncu, Burleanu, a karatistului și a vulcanizatorului!”

Florin Prunea, un fost fotbalist român, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 12 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația dezastruasă în care se află fotbalul românesc.

,,Suferim cu toții, însă din păcate nu depinde de noi, de cei de la echipa națională, nu avem niciun cuvânt de spus, nici suporterii, nici foștii antrenori, nici foștii jucători. Asta nu este echipa noastră națională, asta este echipa lui Burleanu, a “vulcanizatorului”, a “karatistului” și a lui Stoichiță.

Mă gândeam dacă erau suporteri în tribună, ce se putea întâmpla după acest meci… Mă uitam la o emisiune mai devreme și am văzut cu erau toți la tribuna oficială, și dădeau indicații. Era până și Goga de la Brașov, mai știtiți în stenogramele de la alegeri cum ne dădea la toți, și lui Lupescu, și lui Hagi, și lui Prunea… Ne dădeau… dacă vă mai aduceți aminte. Își băgau și își scoteau la acel moment. Mă uitam acum cum se lăsa pe spate, un om care n-a făcut nimic pentru fotbal. Asta e echipa lor, nu mai este echipa noastră, a românilor”, a spus Florin Prunea la Radio Sport Total FM.

Florin Prunea spune că cel mai influent și puternic om din fotbalul românesc este Vasile Dîncu și că președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, nu mișcă nimic fără el.

,,Asta este echipa lui Dâncu, a lui Burlean și mai sunt câțiva pe acolo. În rest, noi acum ne dăm cu părerea. Nu ai ce să le faci, este echipa națională a lor, au confiscat nu numai echipa națională, ci fotbalul românesc. Fotbalul românesc este confiscat de o gașcă, fiind și politicieni implicați aici, numărul 1 fiind Vasile Dâncu, dar microbiștii nu sunt proști, va plăti cel mai probabil și politic. Așa cum l-ați băgat pe Dâncu acolo, așa trebuie să-l și scoateți, că o să vă alerge lumea pe stradă. 

Nu este delăsare, sunt interese foarte mari la mijloc, sunt bani mulți aduși de afară. Burleanu face 8 ani de mandat, a venit un puști 29 de ani, a fost pus acolo cu forța, că nu ajungea dacă nu era susținut.

Ați văzut sufrageria celebră când s-a hotărât condamnarea lui G. Popescu. S-a dus acolo cu mâinile în buzunar. A găsit o casă a fotbalului, un sediu făcut de generațiile de jucători și a mea, și a celor de dinaintea mea. Două baze de pregătire, la Mogoșoaia și Buftea. A preluat la cheie federația. Nu cred că îmi puteți spune ce investiții a făcut Burleanu”, a adăugat Florin Prunea.

Prunea: ,,FRF nu a fost în stare să califice echipa națională pentru a ne bucura de EURO”

,,Federația Română de fotbal nu a fost în stare să angajeze un antrenor, care să califice echipa națională la turneul final, să beneficiem și noi românii de EURO pentru care ne-am bătut atât de tare să-l aducem aici. Va veni și decontul, eu cred că singura șansă a fotbalului românesc sunt suporterii, altfel nu avem nicio șansă. Suporterii sunt singurii care ne pot scăpa de băieții ăștia: de Burleanu, de karatistul și de vulcanizatorul”, a spus în încheiere Florin Prunea.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -