Florin Prunea este târât prin procese de FRF: ,,Ăștia sunt niște procesomani și consumă banii FRF pentru onorariile avocaților”

Florin Prunea, un fost fotbalist român, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 12 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația dezastruasă în care se află fotbalul românesc.

,,Ei stau și se uită la emisiuni, și se gândesc cum să mă facă. Eu am două procese cu Burleanu. Pe unul l-am câștigat, iar acum m-au dat din nou în judecată. Am fost dați în judecată atât eu, cât și Pompiliu Popescu fostul medic al echipei naționale. Ăștia sunt niște procesomani și consumă banii FRF pentru onorarii pentru avocați, iar prin acest fapt dă în judecată pe toată lumea. Pentru că ne spunem punctul de vedere civilizat și cu argumente, iar prin acest lucru ei cred că o să ne închidă gura. Să stea liniștiți, că nu o să ne închidă gura. Și după această emisiune, probabil voi mai avea un proces. Tot ce spun despre federație este un viitor proces.

Va veni și decontul, eu cred că singura șansă a fotbalului românesc sunt suporterii, altfel nu avem nicio șansă. Suporterii sunt singurii care ne pot scăpa de băieții ăștia: de Burleanu, de karatistul și de vulcanizatorul”, a spus Florin Prunea la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -