Anghel Iordănescu comentează ultimul atac al lui Becali la adresa lui Edi

Tatăl lui Edi Iordănescu, seniorul Anghel Iordănescu, a afirmat că a purtat discuții cu Gigi Becali după ultimele ieșiri în presă ale patronului.

Chiar dacă inițial a spus că nu va dezvălui ce au discutat, acesta a avut o scăpare și a menționat că i-a reamintit latifundiarului că nu doar posesia și ocaziile contează în fotbal pentru a câștiga un meci. Iordănescu a folosit drept exemplu meciul României cu Islanda, în care ,,tricolorii” au fost superirori adversarilor.

„Nu pot să comentez pentru că am avut o discuție de jumătate de oră cu Gigi Becali și nu aș vrea să spună că dau din casă. Dacă nu i-am spus nici lui Edi despre discuția noastră telefonică, nu vă pot spune nici dumneavoastră.

Aseară, naționala a avut tot ce și-ar fi putut dori un patron, mă refer la Gigi Becali. A avut posesie, a dominat, și-a creat ocazii, a tras la poartă, a avut cornere, tot ce-și putea dori un patron și a făcut 0-0. În fotbal, contează rezultatul. Performanța se face pe rezultat.

În condițiile în care ai mulți jucători accidentați, vii după Covid, nu știu cum ar fi putut obține o echipă rezultate, decât jucând la maximum pentru rezultat și cu șansă”, a declarat Anghel Iordănescu la DigiSport.

Articole Similare

ZI DE PARIURI | Vine weekend-ul, este festin în marile campionate

Lăsăm în urmă prima etapă din faza grupelor cupelor europene și intrăm din nou în febra marilor campionate. Hai să-ți spunem câteva detalii despre...
- Advertisement -