INTERVIU | George Remus Poiană, Darkania Works

Emisiunea „Generația Smart” a revenit la Sport Total FM vineri, 12 noiembrie, de la ora 17:00, alături de realizatorul Cosmin Aioniță.

Invitat special a fost George Remus Poiană, de la studioul Darkania Works, acesta a povestit despre noul joc Last Days of Lazarus, dar și despre experiențele sale de game developer independent în România.
George Poiană: ,,Povestea jocului este scrisă de mine, iar o mare parte din grafică îmi aparține”

,,Lucrez la acest joculeț de apoape doi ani, însă nu am un trecut foarte interesant. Am devenit pasionat de spus povești cam de când eram mic, cumva jocurile video au reprezentat pentru mine cea mai interesantă metodă de a putea expune poveștile mele, pentru că scriam foarte mult, însă nimeni nu citea. Lumea nu prea mai citește în ziua de azi și a trebuit să mă pliez și eu. Astfel intrând în industria entertaimentului, am reușit să împac și lupul, și capra, și varza.

În primul rând povestea este scrisă de mine, am colaborat în ultima perioadă să rezolvăm micile probleme. O bună parte din grafică am făcut-o eu, deși o parte din ea, probabil 20% am cumpărat preseturi sau am folosit unele free, pentru că am încercat să fiu cât mai safe și să nu necesite mult timp. M-am ocupat un pic de muzică, am lucrat un pic la sound disigneul jocului”, a spus George Remus Poiană la Radio Sport Total FM.

Întreaga emisiune poate fi ascultată acum și pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -