Cornel Dinu face analiza eșecului de la națională: “Circ declanșat de Hocus Pocus Stoichițoius. Merel și-a reconfirmat incompetența”

Cornel Dinu a comentat, în propriul stil, rezultatul care ne aruncă în afara locurilor de baraj, cu șanse minime, 0-0 cu Islanda înaintea ultimei etape. Pentru a prinde locul 2, România are nevoie de victorie în Liechtenstein și cel puțin un rezultat de egalitate între Macedonia de Nord și Islanda.

Mihai Stoichiță, Răzvan Burleanu, Mirel Rădoi, dar și jucătorii, toți au fost caracterizați de Cornel Dinu.

„Am jucat cu niște matrozi fotbalistici și circul a fost declanșat de Hocus Pocus Stoichițoius, plin de entuziasm fără nicio legătură cu fotbalul Burlanul, cu vulcanizatorul Budescu care la imn stătea jos, probabil că punea un petic la scaun…

Din păcate, starea de diletantism s-a continuat și pe teren… unde Merel, că așa-i zice văru-so din Turnu Severin, Banană, și-a reconfirmat dacă mai era nevoie să ne chinuie, incompetența de a conduce o echipă la acest nivel.

Este greu de spus că Merel a gândit meciul, a trimis pe teren o echipă fără soluții, fără imaginație, total neinspirată, mai ales în atac. I-a așezat Merel pe Hagi și Tănase în postura de atacanți laterali, cu care nu au absolut nimic comun nici la echipele lor de club și, după câte mi-aduc eu aminte, nici în istoria lor fotbalistică”, a spus Cornel Dinu, pentru Fanatik.

Cornel Dinu a criticat și schimbările lui Rădoi și prestația unor fotbaliști.

„La fel de neinspirată a fost și introducerea lui Cicâldău, șters până la absență, total abulic, ce să mai vorbim de Alibec, a cărui prezență nu se justifică din niciun punct de vedere… doar că dacă joci împotriva unor matrozi tineri este nevoie și de un bucătar. Alibec așa aduce, cu ceva kilograme în plus, care să-i hrănească pe flăcăii ăia cu încredere că pot pleca acasă nebătuți”, a declarat Dinu.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -