Gheorghe Mustață s-a supărat pe conducerea FCSB: “Cu o așa conducere și măsuri, FCSB își va pierde identitatea”

După ce managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că stadionul ,,Steaua” nu reprezintă o prioritate pentru vicecampioană, liderul galeriei Peluza Nord, Gheorghe Mustață, s-a supărat pe conducerea FCSB. 

,,Pentru noi suporterii a rămas doar numele de Steaua, iar dacă cineva îmi poate spune că Steaua a retrogradat, atunci îi spunem FCSB, dar pentru că nu am retrogradat, atunci îi spunem Steaua, este josnic din punctul meu de vedere.

Noi am avut o discuție, eu chiar astăzi am încercat să îl sun pe MM Stoica, nu mi-a răspuns, cred că avea treabă. Noi rămânem la opinia că noi ne dorim pe Ghencea, pentru că asta este casa noastră, noi acolo am crescut și am copilărit cu această echipă, nu cu cea înființată în 2017, dar astea sunt alte lucruri care nu ne prea privesc pe noi suporterii pentru echipa nou înființată. Noi ne dorim pe Ghencea, noi am spus-o și eu am avut în urmă cu câteva luni de zile, am avut o discuție cu MM, noi asta ne dorim și nu știm de ce el a făcut această declarație, am ascultat și eu până la final, iar la sfârșit a fost întrebat dintre ce alege, de a juca în Champions League sau în Ghencea, el a răspuns clar că dorește să jucăm pe stadionul Steaua.

Noi nu ne dorim un conflict cu MM, el este apreciat de noi. Noi suporterii nu ne dorim un conflict la nivel de conducere, dar dacă cineva își dorește să continue acest conflict, noi suntem deschiși, dar cum se vede, nu prea se dorește.  

Dacă jucătorii vor fi întrebați, nu cred că vor spune că nu doresc să joace pe Ghencea. Haideți să întrebăm orice fotbalist, nu cred că jucătorii vor avea aceeași opinie, asta este opinia jucătorilor noștri, dacă dânșii nu-și doresc, este problema strict a dânșilor. Noi considerăm aceea e casa noastră și dacă continuă în stilul ăsta o să-și piardă și identitatea la un moment dat”, a spus Gheorghe Mustață la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -