Emil Săndoi, pregătit de retrogradare: “Trebuia să retrogradeze cineva. Anul trecut am jucat baraj pentru cupele europene, iar acum jucăm pentru evitarea retrogradării”

Emil Săndoi, antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 12 mai, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre meciul de baraj al Chindiei Târgoviște, pentru a evita retrogradarea. 

,,Nu mai este nicio șansă în acest moment de a scăpa de baraj, trebuia să ajungă cineva și la baraj, nu? Trebuia să retrogradeze cineva și direct, dar mă rog, anul acesta s-a întâmplat să fim noi aceia. Asta este situația până la urmă, ăsta este fotbalul, dăcă stăm să ne gândim la punctele acumulate în campionat, n-am fi fost în acestă poziție dacă nus-ar fi înjumătățit, dar ăsta este regulamentul, știam de dinainte, am făcut niște pași greșiți în play-out, nu prea ne-am regăsit, dar mă rog, am avut și noi problemele noastre cu care ne confruntă cu o bună perioadă de timp, mai ales cu jucători plecați la începutul campionatului. Anul trecut am jucat baraj pentru cupele europene, iar acum jucăm pentru evitarea retrogradării, dar acesta este fotbalul”, a spus Emil Săndoi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

Articole Similare

Vești bune pentru tenisul românesc: Bucureștiul va organiza un turneu ATP...

Bucureștiul va avea din nou un turneu ATP 250, după ce acesta a dispărut din calendar în 2016. Fundația Țiriac va organiza competiția în...
- Advertisement -