Cine va arbitra evantuala finală de campionat dintre FCSB și CFR Cluj? Marius Avram știe care este favoritul

Cu doar două etape înainte de terminarea play-off-ului Ligii 1, situația la vârf nu este încă decisă, iar în ultima etapă am putea asista la o “finală” între FCSB și CFR Cluj care să decidă campioana din acest an.

Fostul arbitru Marius Avram crede că Sebastian Colțescu este favorit să fie delegat la centru pentru acest meci, având în vedere că Istvan Kovacs, unul dintre cei mai apreciați arbitri români, va arbitra finala Conference League de la Tirana.

“Eu cred că favorit este Sebastian Colțescu. Este un arbitru cu experiență mare de tot, a avut un sezon foarte bun anul acesta, nu am auzit așa des numele lui implicat în greșeli majore, scandaluri. În trecut se mai auzea, dar anul ăsta a avut un sezon liniar, foarte bun. Este și ultimul lui an, sunt toate premisele să arbitreze această finală. Mai ales că lista FIFA este totuși destul de slabă. Hațegan e în situație în care e, pe Istvan n-ai cum să-l storci să arbitreze el tot la rând, și că are finala asta, mai bine să-l lase-n pace.

Radu Petrescu ar mai fi un nume, dar nu știu ce să zic, în niciun caz cei mai jos de atât. Horațiu Feșnic nu poate pentru că e din Cluj, iar pe ceilalți nu-i văd de nivelul necesar să ducă un asemenea meci. Așa rămânem cu un arbitru care nu e FIFA, nu mai e FIFA, dar care e în stare să arbitreze un asemenea meci”, a spus Marius Avram, la Sport Total FM.

FCSB și CFR Cluj vor juca pe 21 mai, de la ora 20, pe stadionul din Buzău. Arena Națională nu este disponibilă, iar arena din Ghencea nu a fost pusă la dispoziție clubului patronat de Gigi Becali.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -